Tlakové hrnce
Najväčšou výhodou tlakových hrncov je rýchlosť, s ktorou pokrm uvaríte. Jedlo pripravíte až 3x rýchlejšie ako v klasickom hrnci. Princípom varenia v tlakovom hrnci je zvýšený tlak, vďaka ktorému sa teplota vnútri drží na vysokom stupni a vnútri nádoby vzniká mokrá para. Tieto hrnce sú všestranné a predovšetkým bezpečné. Ruka v ruke s rýchlosťou, s ktorou jedlo pripravíte, ide aj úspora energie. Jej výdaj je až 3x menší ako s klasickými hrncami. Investícia sa vám niekoľkokrát vráti.
- Odporúčané
- Od najlacnejšieho
- Od najdrahšieho
- Od najobľúbenejšieho
Inšpirujte sa
Naši autori spolu s vami, našimi zákazníkmi, spoločne vytvárajú magazín plný rád, návodov, receptov a inšpirácií. Ste zvedaví, čo je nové?